Tüskevár Ifjúsági Szálláshely és Erdei Iskola


Sármellék a Balatontól 6 km-re, a Kis-Balatontól 1 km-re fekvő település, amelynek szélén helyezkedik el táborunk, közel a Zala folyóhoz, illetve a Balatonig húzódó berek láp és mocsár világához . A tábornak egy kétszintes , átalakított volt gazdasági épület ad helyszínt mintegy 520m2 –en az épületet körülvevő 2000m2 –es udvari területtel. Az erdei környezet kb. 50 percnyi sétával érhető el . A fenékpusztai madártábor a Balaton partján létesült. . A Kis –Balatonba nyúló Kányavári – sziget Sármelléktől 14 km –re délre érhető el.A tábornak helyt adó épület a 2003-as évben került átalakításra, így az emeleten levő szobák és kiszolgáló helyiségek újak és modernek. A szobák 6 – 8 ágyasak / emeletes faágyak/, az emeleten található egy kisebb társalgó kanapékkal, TV-vel , videokészülékkel. A férőhelyek száma 80-85 fő + kísérők . A kísérők kényelmét a 3 ágyas szobák , valamint a külön mosdóhelyiség biztosítják.A földszinten 120 nm-es foglalkoztató – társalgó helyiség található, benne a foglalkozásokhoz szükséges kellékek , sporteszközök, Tv. stb…

A tábor az erdei iskolai program mellett alkalmas kézműves , természetjáró , kerékpáros , horgász irányultságú programok lebonyolítására/hoz/.

Az általános iskola sportlétesítményeinek közelsége sporttáborok , edzőtáborok fogadásához is alkalmassá teszi táborunkat .

A Balaton gyors megközelíthetősége – 15perc busszal , 30perc kerékpárral- kötetlen programú nyári táborozásra is lehetőséget nyújt .

Az étkezési lehetőséget saját üzemeltetésű konyhánk biztosítja ízletes , bőséges , házias jellegű ételekkel.


A tábor üzemeltetője:

Kardifood Kft. / 8380 Hévíz , Móricz Zs.u .129./

 

Ügyvezető: Kardics Géza +36-70/776-2784

E-mail: kardifood@freemail.hu

 

A tábor címe :

8391 Sármellék , Felszabadulás u. 4 . / Ált.Iskola mellett /

 


Kapcsolattartó személy :

Kardicsné Vörös Lívia /táborvezető/
+36-70/776-2785

 

TOVÁBBI KÉPEK A TÁBOR ÉLETÉBŐL


2016-07-20 14:17